Adidas fodboldstøvler

Tysk grundighed. Tysk holdbarhed. Tysk kvalitet.

Tre begreber, der alle sammen beskriver Adidas – på samme måde som de tre berømte striber, på alverdens sportsudstyr på den store tyske koncern.

Og ikke mindst Adidas’ fodboldstøvler.

Næppe mange fodboldspillere, amatører som professionelle, kan påstå, at de aldrig har haft en Adidas fodboldstøvle på deres fødder.

Og det er med god grund. Som en af markedets giganter, kun Nike kan konkurrere med tyskerne, beviser Adidas igen og igen, at de er i stand til at levere fantastiske støvler og hele tiden udvikle både design og funktionalitet.

Ligesom deres ærkerivaler fra Nike, leverer Adidas en række forskellige modeller, som vi herunder vil gennemgå, så du får et godt overblik, inden du skal vælge.

Adidas Nemeziz

Før sæsonen 2017/18 bragte Adidas en ny kollektion på banen: Adidas Nemeziz.

Designet til dig, der lever af retningsskift og acceleration, dig der vil efterlade modstanderen som et måbende spørgsmålstegn, før de kan vende sig om og se dig smække den afgørende scoring, i nettet bag keeperen.

Med Dual Lock overdelen, lavet i Adidas’ 360Torsion Tape og 360Agility Bandage, får du optimal smidighed i støvlen, samtidig med et optimalt ”lockdown” – din fod sidder med andre ord solidt fast i støvlen, selvom du vrider i vendinger konstant.

Når du afviser din modstander i en hurtig vending, sørger Adidas Agilityknit 2.0 og deres NSG (Non Stop Grip) teknologi for, at du har det optimale greb i bolden.

Spillere der brugere den: Lionel Messi, Roberto Firmino, Bernardo Silva, David Alaba.

Adidas Predator

Adidas Predator kom på markedet for mere end 20 år siden, i 1994 og har sågar overlevet et stop i produktionen fra 2015, før man i 2018 igen tog kollektionen frem igen.

Predator-støvlen er til dig, hvor fart er alt-betydende, mens du har bolden under kontrol. Kombineret med en pasform, der siger spar to.

Du får en let støvle, hvor forfoden er lavet i et materiale de kalder ”Adidas Primeknit 18.1”, der giver den boldkontrol du har brug for.

Spillere der bruger støvlen: Paul Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitíc, Manuel Neuer.

Adidas X

Her finder du en støvle, der vejer meget lidt, og som er optimeret til spillere med fart, der skal brillere offensivt i fart og med fuld boldkontrol.

Adidas’ Speedframe sål, giver et perfekt greb i banen, optimalt for den bedst mulige acceleration, mens Claw Collar hælen giver stor stabilitet i støvlen.

Overdelen er belagt med Skeletal weave, som giver forbedret boldkontrol, ved hjælp af en ultra tyndt vævet ”gitter” på overfoden.

Spilere der bruger støvlen: Mohamed Salah, Paulo Dybala, Gareth Bale, James Rodríguez.

Adidas Ace

Ace kollektionen afløste samme med X, Adidas’ hidtidige modeller i maj 2015.

Hvor Adidas X er til spilleren med masser af fart, er Adidas Ace til spilleren, der skal kontrollere spillet – playmakeren der dikterer spillet, med det store overblik og fuld boldkontrol.

Det betyder, at boldkontrol af alt afgørende. Derfor har Adidas proppet støvlen med teknologier, der netop fokuserer på dette.

En hybrid overdel, der er sat sammen af et neoprenmateriale og Adidas’ Primemesh. Det får støvlen til at forme sig efter din fod, så du med en tæt boldføling, får muligheden for at lave den perfekte førsteberøring.

Belagt med deres NSG-teknologi (Non-Stop Grip), får du lige det ekstra greb i bolden, der kan gøre en markant forskel – i al slags vejr.

Spillere der bruger støvlen: Vincent Kompany, Lars Bender, Ricardo Carvalho.

Adidas Copa

Den hed engang Adidas Copa Mundial, nu hedder den bare Adidas Copa – eller rettere Adidas Copa 18, når vi snakker om dette års model.

En ægte klassiker af en fodboldstøvle, lavet af ægte kængurulæder, giver en unik følelse af komfort.

At støvlen er en klassiker, betyder ikke, at Adidas ikke har udviklet på den.

Derfor får du også masser af moderne teknologi i støvlen, så som en såkaldt kompressionspløs, der givet et øget fit og mere komfort.

Adidas Mundial

Hvis Adidas Copa var en klassiker, så er Adidas Mundial det i hvert fald også.

Navnet er faktisk Adidas Copa Mundial, men modsat Adias Copa som du kan læse om lige over dette, så har Adidas valgt at holde fast i stilen helt tilbage fra 1979, hvor støvlen første gang blev lanceret.

Komforten er i højsædet og i sin egenskab af en ægte læderstøvle, er Copa Mundial også en af de støvler, der er svære at forlade, når først man har prøvet dem.

Pga. kængurulæderet, som gør støvlen meget fleksibel i sin pasform, og støvlen generel form, er Copa Mundial faktisk en af de foretrukne støvler, for folk med bredere fødder end gennemsnittet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *