Billige fodboldstøvler

Billige fodboldstøvler

Vi jagter dem alle sammen. Tilbuddene. De billige udgaver, af det vi er på jagt efter. Og som stadig er af en vis kvalitet.

Sådan er det naturligvis også med fodboldstøvler. Jagten på de billige fodboldstøvler.

Og de fås i alle mærker, farver og modeller.

For selvom fodboldstøvler i dag, snildt kan fås i et prisleje op til 2.500 kr., så kan de bestemt også fås billigere.

Især de store mærker, som Adidas, Nike og Puma, laver en form for trappesystem i deres kollektioner, hvor topmodellen altså kan koste på den gode side af 2.000 kr., mens den billigste kan fås ned til omkring 500 kr. i grundpris.

Og så er der jo altid en masse tilbud at hente, både online og i de fysiske butikker.

For ikke nok med, at de store mærker – men også de mindre, så som Umbro, New Balance og Under Armour – har mere prisvenlige modeller i deres kollektioner, så kommer de ofte med nye designs.

Og det gør, at butikkerne ofte ligger inde med fodboldstøvler, der er bagud rent designmæssigt, men som i deres funktionalitet, sagtens kan være med.

Køber du ind til dit niveau?

Eller køber du ind efter, hvem du drømmer om at være?

Eller måske efter hvilke fodboldstøvler du synes er fedest?

I så fald kan du hurtigt ende med at betale overpris.

Det vigtigste for langt de fleste spillere, altså os der aldrig kommer i nærheden af noget der minder om topniveau.

Os hvor serie-fodbold ikke handler om at spille meget, men om at spille langt nok nede i rækkerne til, at det lige så meget er 3. halvleg der tæller, som 1. og 2.

Vi behøver ikke købe de dyreste støvler vi kan finde. For vi kan ganske enkelt ikke udnytte de sidste små marginaler, som den nyeste teknologi giver, i en fodboldstøvle.

Kan vi mærke forskel på, om en støvle vejer 200 eller 300 gram? Om en støvle har den ene eller anden overfladebehandling?

Vi kan mærke, om fodboldstøvlen klemmer. Om den sidder tæt nok, eller om vi skøjter rundt inde i støvlen, fordi den er for stor eller ikke støtter nok.

Vi kan mærke om vi har vabler efter kampen, om anklen har følt sig klemt i Nikes Dynamic Fit Collar, eller om støvlerne ikke beskyttede vores fødder nok, når vi gik ind i de hårde tacklinger.

Langt mere jordnære problematikker.

Og du kan spare mange penge, hvis du tager et seriøst valg og overvejer, om det virkeligt er nødvendigt at købe præcis samme støvle som Cristiano Ronaldo eller Messi.

Billige fodboldstøvler med sok (50)

”Sok?!” tænker du måske. Og ja, du kan få fodboldstøvler med det der ligner en sok, i dag.

Det er ikke en sok, men en forlængelse af fodboldstøvlens bagdel, med det formål, at give en mere helstøbt følelse mellem fod, anklen og støvlen, ligesom det ekstra stykke skal yde støtte og ekstra stabilitet til din fod.

Nike kalder deres for Dynamic Fit Collar og kan findes på deres tre top-kollektioner, Nike Mercurial, Nike Hypervenom og Nike Phantom Vision, samt Nike Magista som dog officielt er erstattet af netop Nike Phantom Vision.

Adidas kalder deres sok for Sockfit eller Techfit Collar, alt efter om det er modellerne Nemeziz og Predator, eller Ace og Adidas X (som i øvrigt er på vej ud af sortimentet) vi snakker om.

På Pumas fodboldstøvler finder du sokken i form af evoKnit konstruktionen, der har præcis samme formål, som Dynamic Fit Collar og Sockfit/Techfit Collar har hos Nike og Adidas.

Fælles for alle producenterne er det, at du primært finder sok-konstruktionen, på topmodellerne i hver kollektion, hvorfor du stadig skal betale på den anden side af 6-700 kr. for en fodboldstøvle med sok til voksne.

Billige indendørs fodboldsko (40)

Indendørs fodbold, eller futsal som efterhånden er blevet ganske populært som alternativ til den traditionelle indendørs fodbold, spilles jo ikke så mange måneder om året, som den udendørs variant.

Derfor kan det være ekstra fristende at vælge en billigere model, fordi den ikke skal holde til så meget.

Til gengæld vil en investering i et par lidt dyrere indendørs fodboldsko, i længden kunne være billigere og give en bedre oplevelse.

Den udvikling vi har set over de seneste år, når det kommer til almindelige fodboldstøvler, er også kommet til de indendørs fodboldstøvler.

Derfor kan det være sværere end ”i de gode gamle dage” at finde rundt i de mange modeller, og dermed også sværere at finde et par billige indendørs fodboldsko som giver en god oplevelse.

Billige Nike fodboldstøvler (20)

Som en af de to store mærker på markedet, faktisk dét største, byder Nike på et stort udvalg af fodboldstøvler.

Fire primære kollektioner, Mercurial, Hypervenom, Tiempo og senest tilkommende Phantom, der erstatter Magista, byder på et stort udvalg af forskellige fodboldstøvler, til hver deres formål og spillertype.

Hver kollektion har typisk tre niveauer: Elite, Pro og Academy. Elite som de dyreste og Academy som de billigste.

Køber du et par Nike fodboldstøvler, kommer du i selskab med Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Neymar, Luka Modríc og vores egen Christian Eriksen.

Billige Adidas fodboldstøvler (10)

Adidas kæmper hårdt med amerikanske Nike om herredømmet på fodboldstøvlemarkedet.

Ligesom deres ærkerivaler, har Adidas fire primære kollektioner: Nemeziz, Predator, X og Copa. Og på samme måde som Nike, har man forsøgt at lave fodboldstøvler der matcher forskellige behov hos spilleren.

Med undtagelse af Adidas Copa, finder du fire pris-niveauer i hver kollektion – fra 18.1 som er de dyreste, til 18.4 som er de billigste.

Køber du et par Adidas fodboldstøvler, kommer du i selskab med Lionel Messi, Gareth Bale, Paul Pogba, Paulo Dybala og Mohamed Salah.