Nike Mercurial

Nikes absolut mest populære model og med god grund.

Nike Mercurial er ikke bare en fodboldstøvle i topklasse, det er også den støvle, flest topspillere benytter.

Modric, Hazard, Neymar, Mbappé og ikke mindst Cristiano Ronaldo, er rækken af stjerne, der er med til at bevare og udvide Mercurials popularitet.

Men en ting er branding, noget andet er støvlen.

Bygget med det klare mål, at optimere præstationerne for dig, der i høj fat skal angribe og afdrible modstandernes forsvar.

Når du skal gøre det, er minimal vægt, perfekt pasform og det optimale touch på bolden, alt afgørende.

Og uden et knopsystem, der kan give dig mest muligt greb i banen, kan du ikke lave dine hurtige vendinger, så du kan efterlade forsvaret med lynets hast.

Derfor har Nike proppet Mercurial med alskens teknologi – naturligvis med topmodellen Nike Mercurial Superfly, som den med alle de lækre features indbygget.

Knopper der både er speeder og bremse

Nike har udviklet et nyt knopsystem, der giver dig de bedste muligheder for at accelerere og smutte forbi din modstander, men som også giver dig et sæt bremser når du skal ændre retning, eller få din modstander til at gå på røven.

Den optimale kombination af vinkel-formede knopper og placeringen af dem, giver dig en forfod på støvlen, der søger for, at du har alle muligheder for at vise dine evner som dribler, fartmonster og kynisk afslutter på én gang.

Sålen der giver dig stabilitet

Når du vrider og vender, for at give modstanderen tørt på, er det ikke bare et knopsystem der har betydning.

Måske står du fast i banen med støvlerne, men hvis din fod glider rundt i støvlen, får du stadig ikke det bedste ud af dine forsøg.

Derfor har Nike bygget en indersål med både deres NikeGrip teknologi på oversiden og konturer på undersiden, der giver der tilpas meget friktion, så du kan stå fast inden i støvlen.

Også ydersålen hjælper dig på vej, med et pebax skelet i selve støvlen og en nylonplade delt i to på ydersiden.

På den måde får duen støvle, der er designet efter din fodform, så du kan få mest muligt fart ud af dine accelerationer.

Overdel til det optimale touch

Nike har i mange år, udviklet og udvikler på overdelen af deres støvler, så du kan have de bedste forudsætninger for et optimalt touch.

Nike Mercurial er naturligvis bygget med en Nike Flyknit overdel, kombineret med en tekstur der giver dig et bedre greb i bolden, når du løber fra din modstander.

Samtidig har Nike behandler overdelen med deres NikeSkin, ligesom man har kombineret Flyknit med All Conditions Control (ACC), så du har samme greb i bolden uanset vejret.

Dynamic Fit Collar

På topmodellen, Nike Mercurial Superfly, finder du også Nikes Dynamic Fit Collar, der er skabt med det formål at give dig en større følelse af ”enhed” mellem fod og støvle.

Dynamic Fit Collar er lavet i et elastisk materiale, så din fod holdes bedre fast i støvlen, samtidig med, at du bevarer fleksibiliteten og bevægeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *