Nike Hypervenom

Nike Hypervenom

Venom. Gift. For ethvert forsvar.

Nike Hypervenom, et navn på en fodboldstøvle, der virkeligt fortæller alt om, hvilken spiller støvlen er målrettet og hvilke egenskaber, støvlen skal optimere.

Er du den næste Harry Kane, Edinson Cavani eller Mauro Icardi? Uansegt hvad, er Nike Hypervenom fodboldstøvlen der tager dine evner til det næste niveau.

Eller giver dig muligheden for det i hvert fald – du skal stadig selv gøre arbejdet. Trods alt.

Nike Hypervenom fås i øvrigt til både almindeligt græs (FG), kunstgræs (AG) og indendørs (IC).

Strike Zone – bolden skal i mål

Som angriber har du ét ultimativt mål: At score mål.

Du er måske god i opspillet, tager de rigtige løb, men i boksen er du den rene Kasper Junker eller Jannik Pohl.

Så er du og dit hold lige vidt.

Det ved Nike naturligvis udmærket, hvorfor de har gjort det nemmere for dig, at ramme bolden præcis som du vil, præcis med den styrke, retning og kontrol du ønsker.

På vristen af Hypervenom, har Nike placeret en såkaldt Strike Zone. Skudzone på dansk om man vil.

2mm Poron Foam Pods udgør denne del af støvlen, som en del af Flyknit overdelen, så du kan ramme bolden præcist i dine afslutninger.

Skummet er reaktivt, dvs. det reagerer ud fra kraften på dit spark. Er det et blødere spark, giver de et bløde touch og dermed mere kontrol, mens du ved hårdere spark vil opleve, at skummet forstærker kraften i sparket.

Som sagt er overdelen lavet i Nike Flyknit materiale, hvor du også vil kunne se en tekstur på overdelen, som på samme måde som Poron Foam Pods, blot med det formål, at du har det optimale first touch.

Stabilitet med Flywire, Nike Grip

For at skabe plads til dig selv, er retningsskift (ofte i høj fart og i snævre rum), helt essentielt for dig.

Når du skifter retning, stiller du krav til din fodboldstøvles evne til at holde din fod fast i støvlen og sikre stabilitet, men uden at miste fleksibilitet i vendingerne.

Indlejret i Flyknit overdelen, har Nike placeret deres Flywire kabler, fra ydersål henover overdelen.

Du kan faktisk se kablerne, da snørebåndene er integreret i disse, i stedet for traditionelle huller til snørebåndene.

Nike Grip indersålen giver dig samtidig lige præcis den stabilitet inde i støvlen, som gør, at du ikke skøjter rundt og ikke får det optimale ud af dine vendinger.

Dynamic Fit Collar i en mere anatomisk form

Dynamic Fit Collar, er Nikes udgave af den sokke-lignende del af støvlen, der skal støtte din ankel og give dig en følelse af en mere glidende overgang, fra ben og fod til støvlen.

Med den seneste version af Nike Hypervenom, har Nike redesignet den med et mere anatomisk korrekt fit.

Ydersiden er nemlig skåret ned og markant lavere end indersiden. Det giver mere frihed til leddet og knoglen omkring anklen, samtidig med, at du stadig får støtte i vertikal retning.

Når sålen er Hyper-Reactive er alting godt

Som en afgørende finish på Nike Hypervenom, finder du Nikes Hyper-Reactive ydersål.

Igen er fleksibiliteten prioriteret, sammen med bevægeligheden i øvrigt, så ydersålen og knopperne i fællesskab, giver dig alle muligheder for, at din forfod har maksimalt greb i banen, når du vrider og drejer allermest.

Med knopper der er designet til forskellige formål, nogle til afsæt, nogle til greb i jorden og andre igen til rotation, forsøger Nike at bygge en støvle, med alle forudsætninger for toppræstationer til angriberere.

Hvem spiller i Nike Hypervenom?

Siden man i 2013 lancerede Nike Hypervenom, som erstatning for Nike Total 90 kollektionen, har mange af de helt store stjerne spillet i netop den støvle.

Og hvorfor ikke starte på toppen, tænkte Nike. Så da man lancerede støvlen i maj 2013, var det med en ung Neymar Jr., der blev frontfiguren for lanceringen – kort efter han havde underskrevet en kontrakt med Barcelona.

Siden er mange topspillere fulgt i Neymars fodspor, frem til i dag, hvor listen over spillere tæller folks om:

  • Harry Kane
  • Robert Lewandowski
  • Mauro Icardi
  • Edinson Cavani
  • Pierre-Emerick Aubameyang
  • Gonzalo Higuaín
  • Marcus Rashford
  • Alexandre Lacazette
  • Raheem Sterling
  • Marco Verratti