Adidas Nemeziz

Forestil dig at spille i sportstape i stedet for fodboldstøvler.

Forestil dig hvor tæt på bolden, din fod vil være og hvor tæt et touch på bolden du derfor vil have.

Det er inspirationen til Adidas Nemeziz.

En støvle lavet på en helt anderledes måde, end man hidtil har være vant til.

Materialer der mest af alt, minder mere om sportstape end om det materialer, man traditionelt har brugt til fodboldstøvler, giver en støvle der skal understøtte dig der vil være en ”Game changer” på banen.

Bevægelighed, boldkontrol og acceleration er nøgleordene for Adidas Nemeziz.

Og med det udgangspunkt, har Adidas skabt en fodboldstøvle, der er helt unik på det nuværende marked.

Masser af tape

360Agility Bandage System udgør den del af midtfoden der går hen over vristen og består af såkaldt torsiontape og giver et godt lockdown i støvlen – altså at din fod er placeret stabilt i støvlen.

Adidas har ovenikøbet tilføjet nogle små gummiknopper på indersiden af denne del af støvlen, omkring fod-åbningen, så din både fod og sok holdes yderligere fast, for at undgå at din fod skrider rundt og du dermed mister stabilitet.

Ydermere har de tyske giganter tilføjer deres 360Torsion Tape, fra undersiden af midtfoden, henover forfoden, på siden af foden og rundt om hælen, der giver den ekstra støtte til din fod, så retningsskift og accelerationer sker i fuld kontrol og med maksimal udnyttelse af den kraft, du kan overføre til dine fødder.

Boldkontrol af alt afgørende

At løbe hurtigt og lave cuts og vendinger, så du efterlader din modstander rundtosset, er det mindste problem. Men hvad med bolden?

Det nytter intet, hvis du ikke har den fulde boldkontrol undervejs, og derfor er Adidas Nemeziz udstyret med Adidas’ Agilityknit 2.0 på både hæl og forfod.

Agilityknit er en blød og tynd struktur, en såkaldt garnstruktur, der giver alle muligheder for maksimal boldkontrol. Du mærker hurtigt, hvor tæt din fod er på bolden, hvilket er perfekt da størst boldkontrol opnås med mindst mulig forhindring, mellem fod og bold.

Som supplement til Agilityknit 2.0, har Adidas naturligvis belagt overdelen på støvlen, med deres NSG (Non-Stop Grip) teknologi.

Små knopper på overdelen, som giver yderligere boldkontrol, i al slags vejr.

Sidst men ikke mindst, det du måske lægger mærke til som det allerførste: Ingen snørebånd.

Ikke noget man ser på alle støvler i dag, langt fra, på trods af den store udvikling fodboldstøvler har gennemgået de seneste år.

Uden snørebånd, er der færre elementer på støvlen, der kan forstyrre dine muligheder for at bevare kontrollen over bolden.

Sål

Ydersålen på en fodboldstøvle, har stor vigtighed for den stabilitet og fleksibilitet du oplever, når du skal yde dit bedste.

På Adidas Nemeziz finder du en ydersål, med torsionsbarer der yder den styrke der nødvendig, så du oplever netop den fleksibilitet og stabilitet du skal bruge. De kalder den Adidas Torsion Frame og er ikke bare stærk, men også ultra let.

Sålens lave profil er ydermere med til at holde din fod tæt på jorden, så du kan bevare grebet i banen.

Spillere der bruger Adidas Nemeziz

Lionel Messi. Selvfølgelig Adidas’ største ambassadør og at han bruger Nemeziz fortæller meget godt, hvad støvlen er designet til.

Nemeziz benyttes derudover af stjerne som Roberto Firmino, Thomas Lemar og Jesse Lingard.

Bruger du Adidas Nemeziz? Læg en kommentar og fortæl om din erfaring med støvlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *