Hvilken sport skal du dyrke, når vinteren rammer Danmark?

Fodbold er en fantastisk sport, der både giver motion, kammeratskab og spændende kampe om sejren. På grund af det danske klima er der mange der tager en pause fra udendørs fodbold i vinterhalvåret. Men hvad finder man så på for at holde formen og aktivitetsniveauet ved lige? Der er heldigvis mange muligheder for sport og motion, men hvad med padel tennis? Er du kommet med på bølgen? Ellers skulle du tage at prøve det.

Padel tennis er noget helt andet end fodbold, men alligevel er der mange fra samme målgruppe som bliver aktive padel spillere. En af grundende er nok at padel giver dig nogle af de samme ting som fodbold. Du får motion, kammeratskab og spædende kampe om sejren. Men som sagt er padel noget helt andet, så det skal prøves af for at finde ud af om det er noget for dig. En af de helt store forskelle, er at det hovedsagelig foregår indendørs, i behagelig temperatur. Derfor er det oplagt at prøve denne sport af i vinterhalvåret.

Ligesom med dine fodboldstøvler, er det ikke helt lige meget hvad for noget padel udstyr du skaffer dig. I hvert fald ikke hvis du begynder at spille jævnligt. Skal du bare ud og prøve det af en enkelt gang skal du ikke tænke på udstyr, det bliver stillet til rådighed i de fleste haller. Hos vores samarbejdspartner Padelz.dk finder du den nødvendige råd og vejledning om udstyr, og alt andet relevant information om selve sporten, samt hvor du kan spille.

Læs mere her: Padelz.dk  

Hvad er padel?

Padel er en sport der minder en del om tennis, dog spilles det på en bane der er lidt mindre, og som er afgrænset af vægge. Væggene bruges som bander, så de inddrages i spillet og giver derfor en ekstra dimension til spillet. Der udover gør væggene også at bolden holdes i spil længere tid og givere længere og sjovere dueller. Det gør også at begyndere let kan være med og få lidt spil i gang uden at blive servet ud af banen med det samme.

Man spiller som regel 2 mod 2, men der findes også singlebaner, hvor man kan spille 1 mod 1. Pointsystemet er det samme som i tennis, og man spiller typisk kampe af 3 sæt. Selvom sporten er relativt ny i Danmark, er den vokset eksplosivt og kan efterhånden spilles i stort set alle byer. Så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det af. Find det nærmeste padel center og book en prøvetime. God kamp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *