Bæredygtige fodboldstøvler

Adidas har altid været en førende spiller i sportstøj- og sportsko industrien, og nu er de også i front, når det kommer til bæredygtighed. 

Deres nyeste fodboldstøvle-kollektion, “Made to Be Remade”, er et eksempel på deres engagement i at skabe fantastiske produkter, der er både højtydende og bæredygtige.

Bæredygtige materialer

Adidas har gjort brug af bæredygtige materialer i deres fodboldstøvler, herunder genanvendt plast og læder fra bæredygtigt dyrkede kvæg. De har også implementeret en “closed loop” produktion, hvor materialerne genbruges og upcycled efter støvlernes brugstid er ovre. På denne måde kan Adidas reducere deres brug af nye råmaterialer og mindske affaldet.

“Remake the game, Remake the world”.

En anden måde, hvorpå Adidas er blevet bæredygtige, er ved at arbejde med partnere, der har en lignende tankegang om bæredygtighed. De har samarbejdet med Parley for the Oceans, en organisation, der arbejder for at beskytte oceanerne mod plastaffald, for at skabe fodboldstøvler, der er lavet af genanvendt plastik fra havet.

Co2 ansvarlighed

Adidas har også taget skridt for at mindske deres CO2-udledning i produktionen. De har investeret i vedvarende energi og arbejder også med at reducere transportafstandene for deres produkter.

Adidas’ bæredygtige fodboldstøvler er ikke kun godt for miljøet, men også for atleterne. De er designet med høj ydeevne i tankerne, så atleterne kan spille deres bedste spil, mens de samtidig ved, at de er med til at beskytte miljøet.

Fremtidens sko

Et par er måske alt, du behøver. “Made to be remade” er et bedre valg for både atleter og planeten. Brug dem, og send dem tilbage, når de er slidt op – så laves de om til noget nyt.

Som en førende spiller i sportstøj- og skoindustrien, er Adidas med til at sætte standarden for bæredygtige produkter. Deres “Made to Be Remade” kollektion er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at skabe højtydende produkter, der samtidig er bæredygtige. Vi kan forvente, at andre virksomheder i branchen vil følge deres førertrøje i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *